Nestlé Benelux
Nestlé Benelux
Nestlé Traineeship 2023
Nestlé Benelux
No longer accepting applications
Full-time
Amstelveen, Netherlands

Nestlé biedt net afgestudeerde studenten de kans om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken op professioneel gebied. Door middel van het Commercial Nestlé Traineeship krijg jij de kans om jezelf uit te dagen en jouw ambities na te streven! Het is een tweejarig programma waarbij je zowel de kans krijgt om jezelf te ontplooien op commercieel gebied en te ontwikkelen in jouw managementambities.

 

Binnen Nestlé heerst een open cultuur met korte lijntjes tussen collega’s door de gehele organisatie heen. Er is ruimte voor je eigen ontwikkeling en Nestlé biedt jou veel vrijheid bij de inrichting van je werk. Of je nu een maand of een aantal jaar met ons werkt, jouw stem wordt gehoord! Wil jij deel uitmaken van een dynamische organisatie en een belangrijke bijdrage leveren aan de lekkerste producten? Dan zoeken wij jou!

 

Wat zijn de vereisten voor het Nestlé Traineeship?

Wil jij jouw eigen ideeën in de praktijk brengen en na je studie carrière maken in de FMCG? Voldoe je daarnaast aan de onderstaande eisen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Hbo of wo bachelor/Masterdiploma (te behalen voor maart 2024*);
 • Rijbewijs (te behalen voor februari 2024*);
 • Maatschappelijk betrokken;
 • Minimaal B1-niveau Nederlands.

 

Welke competenties zoeken we?

Voor het Nestlé Traineeship zijn we op zoek naar mensen die beschikken over een aantal competenties. Deze competenties kan je bijvoorbeeld hebben opgedaan met een bijbaan, tijdens een stage of andere activiteit waarbij je voor een uitdaging stond.

 •  Je spant je in om je eigen kennis en vaardigheid te verbreden en verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen met als doel te groeien en je kwaliteit te verhogen (ontwikkelingsgericht)
 • Jij bent uit eigen initiatief actiegericht en resultaat gedreven. Waar mogelijk grijp jij de kans om zelf initiatief te nemen en behaal jij doelstellingen en concrete resultaten (initiatief/resultaatgerichtheid)
 • Je bekijkt vraagstukken vanuit een vernieuwende en verrassende invalshoek waarbij je bestaande kaders kan loslaten en nieuwe oplossingen aandraagt (innovatief denkvermogen)


Wat wij bieden:

 • Een fulltime functie (39 uur per week) met contract voor onbepaalde tijd;
 • Twee jaar programma om jezelf te ontwikkelen binnen de FMCG;
 •  Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen, bedrijfsfitness en andere extra’s;
 • Een veelheid aan professionele trainings- en ontwikkelingsprogramma’s;
 • Een prettige werkomgeving, teamgeest, bedrijfstrots en gedreven collega’s.

 

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?

Van 1 maart tot 1 april 2023 kan je je aanmelden voor het Nestlé Traineeship. Nadat de inschrijvingen gesloten zijn nemen wij contact met je op. Je hoort dan of je door bent naar de volgende ronde. Veel succes! 

 


*Mocht je nog moeten afstuderen of heb jij je rijbewijs nog niet in September, dan verschuift je startdatum automatisch naar maart 2024.

Show More
Already applied to this job? Login
pulsifiPowered by Pulsifi